Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël Heemstede. Secretariaat: Hermien v.d. Mije, 023-5848683, secretariaat@stmichael-heemstede.nl 

Agenda

Hier vindt u de door ons geplande activiteiten met de bijbehorende gegevens (indien bekend). Zodra wij nieuwe activiteiten plannen of aanvullende gegevens hebben vullen we die aan op deze pagina. Als u vroegtijdig wilt weten wat wij gaan doen of wilt komen luisteren is raden wij het regelmatig bezoeken van deze pagina van harte aan!
Actueel en Media
Jaarmarkt Heemstede Komend weekend, 27 mei staat de Harmonie met een kraam op de jaarmarkt van Heemstede. Op deze manier willen we ons zichtbaar maken voor de Heemsteedse bevolking. Ieder die dat wil kan zijn of haar talent ontdekken op een instrument, van jong tot oud. U kunt kennismaken met leden van de vereniging en horen wat voor mogelijkheden wij te bieden hebben. Speciale aandacht voor de kleurrijke instrumenten in rood en blauw. Wie wil daar nu niet zijn/haar muzikaliteit op ontdekken? Hopelijk ziet u kans om onze kraam een bezoekje te brengen
Buitenconcerten De komende twee maanden gaat de Harmonie naar buiten. Op verschillende plekken in Heemstede zullen wij op woensdagavond de buitenspeelavonden met muziek opvrolijken. in samenwerking met Wij-Heemstede kunt u ons op de volgende locaties aantreffen: 27 juni: Dr. Schaepmanlaan, speelplek Schip. aanvang: 19.00 uur 4 juli: Anna Blamanlaan, aanvang 19.00 uur 11 juli: De Hartekamp, niet in samenwerking met Wij-Heemstede. Hopelijk tot gauw en even duimen voor mooi weer.