Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël - Glipperdreef 60 2104 WK Heemstede - .secretariaat@stmichael-heemstede.nl - 023 5293001

Agenda

Hier vindt u de door ons geplande activiteiten met de bijbehorende gegevens (indien bekend). Zodra wij nieuwe activiteiten plannen of aanvullende gegevens hebben vullen we die aan op deze pagina. Als u vroegtijdig wilt weten wat wij gaan doen of wilt komen luisteren is raden wij het regelmatig bezoeken van deze pagina van harte aan!
Actueel en Media

Door alle Corona maatregelen is het lastig om een evenement te plannen.

Toch zitten we niet stil en bruisen van ideeën om na deze periode figuurlijk de straat op te gaan.

Dodenherdenking

Het eerst volgende optreden is gekoppeld aan Dodenherdenking, 4 mei. Jaarlijks is onze vereniging, of zoals afgelopen jaar een delegatie, daarbij aanwezig om deze bijzondere gelegenheid muzikaal op te luisteren.

Klaterklanken (10 juli)

Ons orkest is gevraagd medewerking te verlenen aan het Festival Klaterklanken. Het plan is om met ons orkest gedeeltes uit “Peter en de Wolf “ te spelen. Meer informatie volgt als alle plannen een vast karakter hebben gekregen.

Festival in Heemstede

Nog in ontwikkeling is het plan om in september een muzikaal festival in Heemstede te organiseren, met vooral deelnemers uit Heemstede: koren, muziek en dans. Iedere vereniging staat te trappelen om van zich te laten horen en zien. Ook hier geldt, houd de website van de vereniging in de gaten voor meer informatie.