Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël - Trompstraat 26 2014 BJ Haarlem - .secretariaat@stmichael-heemstede.nl - 06-14193587

Meespelen?

Het Klijn Örkest bestaat uit leden van het harmonieorkest maar ook uit mensen die alleen lid zijn van het Klijn Örkest. Vaak spelen zij in een ander gezelschap en in een (heel) andere stijl en vinden zij het (net zoals de leden van de harmonie) leuk om in een ontspannen sfeer lekkere muziek te spelen. Tenslotte zijn er ook nog mensen die alleen lid zijn van ons kleine orkest. Kortom, het Klijn Örkest is voor iedereen!

Repetities

We repeteren één keer per maand maar soms een keer extra onder leiding van Jan van der Kolk. Jan is fanatiek slagwerker en amateurdirigent en maakt van elk optreden en repetitie een plezierig en muzikaal evenement. Dat doet hij door rekening te houden met het niveau van de muzikanten, passend repertoire daarbij te zoeken en door niet te vergeten dat het behalve goed moet klinken ook leuk moet zijn.

Optredens

Het Klijn Örkest treed gemiddeld 10 keer per jaar op met een wisselende bezetting. Lid zijn betekent dat het geen probleem is als je een keertje niet kunt meespelen. Bij elke aanvraag wordt geïnventariseerd wie mee kan doen (vlot reageren) en of we daarmee een acceptabele bezetting op de been kunnen krijgen en het optreden kunnen toezeggen of niet. Lijkt het je leuk om te komen spelen? Stuur dan een mailtje naar Annemarie Lammers. Zij kan je meer informatie geven en met haar kun je afspreken wanneer je een keer op de repetitie kunt komen kijken of meespelen.
Een klein orkest Het Klijn Örkest bestaat uit alle gangbare blaas- en slagwerkinstrumenten en is dus anders dan het traditionele dweilorkest. In dweilorkesten zitten meestal geen klarinetten of fluiten maar bij ons wel. Het Klijn Örkest is dus een klein orkest!
Samengevat: Het Klijn Örkest is een klein orkest met muzikanten, van verschillend niveau, die samen op alle gebruikelijke blaas- en slagwerkinstrumenten, ongedwongen, vrolijke muziek maken waarbij samen plezier hebben voorop staat!
Stuur mail Stuur mail
Het Klijn Örkest

Meespelen?